Her er aktivitetskursene for MYE MER Nærbø 2024: 

1. Hip Hop (maks 50 barn)
På denne aktiviteten lærer du grunnleggende dansetrinn til en fengende låt. Du trenger ikke danserfaring fra før. Dans foregår både lørdag og søndag. Dansen fremføres på avslutningsgudstjenesten søndag. 

2. Kor (ingen antallsbegrensninger)
Er du glad i å synge? Bli med i Mye Mer-koret da vel! Koret øver både lørdag og søndag, og skal lære 2 sanger som fremføres på familiegudstjenesten søndag.

3.Fotballturnering (maks 40)
Vi arrangerer en gøyal fotballturnering inne i Gimlehallen med fem spillere på hvert lag. Ingen fotballerfaring kreves. Vi setter opp lagene på forhånd og skal gjøre så godt vi kan at du kommer på lag med noen du kjenner. 

4. Drops (maks 30 stk)

På denne aktiviteten lærer du å lage hjemmelaget drops. Du får være med å bestemme både smak og farge, og forme dine egne drops helt selv. Fargerike drops er morsomt å lage og smaker fantastisk. 

5. DJ (maks 10)

Ole Josè har reist verden rundt som DJ og er for mange kjent under artistnavnet «Jesus Loves Electro». På DJ-kurset har han lyst til å dele noen tips og triks om hva det handler om å være DJ.

 6.Tegning og brettspill (ingen antallsbegrensninger)

Vi koser oss med både tegning og brettspill i litt roligere omgivelser. Kanskje du kan lære noen enkle tegnetips eller spillet et spill du aldri har spilt før?

7. Karate (maks 20)
På karate får du testet fokuset og fysikken din i enkle karateteknikker. Du vil lære 4 grunnleggende teknikker: slag, blokk, fotstilling og spark. I tillegg skal du få lære et mønster som kombinerer de 4 grunnleggende teknikkene. Ansvarlig instruktør: Hå Karateklubben

8. Ishockey (maks 25):
Her kan du få lære deg å stå på hockeyskøyter. Trenger ingen erfaring fra før. Det blir teknikktrening, lek og moro. Du kan låne hjelm og skøyter. Har du egne skøyter, hjelm og beskyttelsesutstyr, ta det gjerne med. Viktig å kle seg varmt på denne aktiviteten. 

9.Festivallåt (maks 20):
Mye Mer festivalen har en egen superkul festivallåt! Blir du med på denne aktiviteten får lære deg både dansen og sangen. Festivallåta fremføres på kveldssamlingen lørdag kveld, og da kan du være med! Dette blir gøy!

10.Baking (maks 15):
Er du glad i å bake, bør du bli med på denne gruppa. Vi lager noe søtt og godt og spiser det med glede opp! 

11.Kompani MYE MER (maks 20)
Har du sett på Kompani Lauritzen? Vi har latt oss inspirere og har laget vår egen Kompani Mye Mer! Her skal du få være med på lek og moro som tester hodet og fysikken din! Vi skal være ute uansett vær. Du må regne med å bli vått, svett, sliten og glad!