Dette påmeldingsvalget er for deg som ønsker å melde på en gruppe på festivalen. En gruppe er gjerne et tweensarbeid som ønsker å reise sammen på festival, og består gjerne av tweens, unge ledere (9.trinn +) og voksne ledere (18+). 

Gruppeportal og QR-kode
Når du melder på en gruppe, mottar du som gruppeleder en e-post fra oss med påmeldingslink til din gruppe, samt tilgang til Mye Mer sin gruppeportal. I gruppeportalen har du tilgang til plakater, promovideo og brosjyrer med QR-kode. QR-koden er en påmeldingslink til akkurat din gruppe. Via denne linken kan deltakere, unge ledere og voksne melde seg på. Det er en brosjyre til tweens og en brosjyre til unge ledere. Som gruppeleder kan du velge å sende påmeldingslinken direkte videre til dine eller du kan sende brosjyrene digitalt eller skrive ut til de du ønsker skal melde seg på i din gruppe. 

I gruppeportalen vil du ha full oversikt over hvem som har meldt seg på i din gruppe til enhver tid. 
Unge ledere som melder seg på via linken din, blir en del av vårt DreamTeam. Voksne ledere som melder seg på via linken din, blir gruppeledere for din gruppe sammen med deg. 

Meld på din gruppe her! 👇🏼