Festival for tweens!

Mye Mer festival er en skreddersydd festival for tweens (5.-7.trinn) og for unge ledere (8.trinn +). Det er en ett-døgns festival stappfull av spennende program og aktiviteter. Det blir gigantisk aktivitetspark, gameshow, teamworkarbeid, pizzaparty, aktivitetskurs (kor, fotball, tur, dans, drops, DJ etc), kiosk, overnatting, glowparty og konsert med Jesus Loves Electro. I løpet av festivalen vil vi oppmuntre, inspirere og engasjere deltakere til å følge Jesus – med lave skuldre. 

Mye Mer Festival -  En festhelg med overnatting, gode venner og Jesus!

Pris

Festivalen koster 650 kr. pr. deltaker. Dette inkluderer mat, aktiviteter og overnatting. På enkelte aktivitetskurs kommer det et lite tillegg i pris. Det er valgfritt å delta på disse kursene. Festivalpass for unge ledere (DreamTeam) koster 75 kr. Voksne medarbeidere betaler ikke for festivalpass. 

 

Program

Aktiviteter

På festivalen har tweensa muligheten til å boltre seg i en gigantisk aktivitetspark med ulike hoppeslott og småaktiviteter. I tillegg kan kan de melde seg på aktivitetskurs (lørdag, noen få på søndag) i tidsrommet 15.30-17.30. Aktivitetskursene er frivillig å delta på. Vi jobber fortsatt med hvilke aktivitetskurs vi skal tilby i Kristiansand. Når aktivitetskursene er klare, vil alle deltakere motta en e-post med link til kurspåmelding.

Dette er aktivitetskurs vi har hatt på MYE MER tidligere: 
fotball, drops, kor, dans, spikking, bading, klatring, bibel og bønn, DJ-kurs, turn etc.

Overnatting

På festivalen overnatter vi sammen i Gimlehallen. Det blir et skikkelig madrasskalas! Hallen deles inn i ulike sovesoner med gater mellom sonene, slik at både tweens og ledere kommer lett til og fra soveplassen sin. Tweensa sover sammen med sin gruppe og gruppeledere. Det vil være våken nattevakt i hallen gjennom hele natten. De som ønsker å sove hjemme kan gjøre det, men vi håper samtidig at flest mulig blir med på overnatting i hallen!

Mat

Matservering må gjøres enkel når det er flere hundre munner som skal mettes. Maten er derfor enkel og barnevennlig, og vi håper dere har forståelse for dette. Det blir servert mellommåltider både lørdag og søndag bestående av frukt og kake. Lørdag kveld blir det pizzafest. Nattmat og frokost består av ferdigsmurte brødskiver, melk og vann. Vi tar hensyn til nøtte-, laktose – og glutenallergi, og dette blir plassert på et eget bord og bemannet med en voksen.  Spørsmål rundt allergier kan rettes til post@sginfo.no

Kiosk

Det vil være åpen festivalkiosk lørdag og søndag. Ved ankomst og registrering på festivalen får alle deltakerne et festivalarmbånd. På dette armbåndet er det mulig å sette inn lommepenger og betale i kiosken vi har på festivalen. Det er også mulig å benytte kort og vipps, men siden det er få barn som har vipps eller kort, har vi har vi denne løsningen. Med penger på armbåndet slipper barna å passe på lommeboka si! Deltakere kan sette sette inn kioskpenger allerede ved påmelding til festivalen. Maksbeløp for lommepenger på festivalarmbåndet er satt til 250 kr.

 

Familiegudstjeneste og festivalkafè

Som avslutning på festivalen, inviterer vi alle til familiegudstjeneste i Gimlehallen  søndag kl.12.00.
På gudstjenesten vil festivalkoret synge, dansegruppa danse, i tillegg til lek, drama, film og andakt. Vi håper mange menigheter vil komme til fritidsparken denne søndagen. 

Før gudstjenesten, fra kl.11.00 blir det åpen festivalkafè for alle med salg av saft, kaffe, kaker og vafler.