Festival for tweens!

Mye Mer er en skreddersydd festival for tweens (barn fra 4.-7.trinn). Det er en ett-døgns festival stappfull av spennende aktiviteter som hoppeslottpark, gigantisk gameshow, teamworkarbeid, pizzaparty, aktivitetskurs, undervisning, glowparty med selvlysende ansiktsmaling og konsert med Jesus Loves Electro. 

I løpet av festivalen vil vi oppmuntre, inspirere og engasjere deltakere til å følge Jesus – med lave skuldre. Teamet for årets festival er «MYE MER», der vi peker på hva Jesus har for oss. Han ønsker mye mer for livene våre enn vi aner!

Mye Mer Festival -  En festhelg med overnatting, gode venner og Jesus!

Pris

Festivalen koster 650 kr. pr. deltaker. Dette inkluderer mat, aktiviteter og overnatting. På enkelte aktivitetskurs kommer det et lite tillegg i pris (klatring og svømming). Det er valgfritt å delta på disse kursene. Festivalpass for unge ledere (DreamTeam) koster 75 kr. Voksne medarbeidere betaler ikke for festivalpass. 

Er det behov for rabatt eller gratis festivalpass, ta kontakt med oss på post@sginfo.no. 

Program

Aktiviteter

På festivalen har tweensa muligheten til å boltre seg i en gigantisk aktivitetspark med ulike hoppeslott og småaktiviteter. I tillegg kan kan de melde seg på aktivitetskurs (lørdag, noen få på søndag) i tidsrommet 15.30-17.30. Aktivitetskursene er frivillig å delta på.

1. Fotballturnering (50 stk, lørdag): Har du lyst til å være med på en enkel og gøyal fotballturnering? Det blir fem spillere på hvert lag og vi spiller i flerbrukshallen. Ingen fotballerfaring kreves. Dette er bare lek og moro. Vi lover god stemning, fotballglede og musikk!

2. Dropsverksted (30 stk – lørdag): På dette kurset vil du lære deg hvordan du kan lage hjemmelagde drops. Du vil få være med å bestemme smak og farge, og du vil forme dine egne drops selv. Fargerike drops er morsomme å lage og smaker fantastisk – det er bare å glede seg!

3. DJ-kurs (10 stk – lørdag): På dette kurset vil du få noen tips og triks om hva det handler om å være DJ. En DJ har som hovedoppgave å lage god stemning, enten på dansegulvet, på festen eller i kirka.  Kurset holdes av selveste Ole Josè fra Jesus Loves Electro. Han spiller konsert for oss på lørdag kveld, så her har du muligheten til å bli bedre kjent med han!

4. Kor (ubegrenset antall, 60 min. lørdag/ 45 min. søndag): Er du glad i å synge, burde du være med på dette kurset! Festivalkoret skal lære to sanger i løpet av lørdag og søndag, og sangene fremføres på familiegudstjenesten på søndag. Vi kan love skikkelig kul koropplevelse med energi, smil og latter, bevegelse, kule folk og masse SANG!

5. Reklamefilm for MYE MER (10 stk, lørdag): Har du lyst til å være med i en reklamefilm? På dette kurset skal du få være med på å lage splitter ny reklamefilm for MYE MER festivalene. Reklamefilmene skal vises på ulike sosiale medier i forbindelse med alle Mye Mer festivalene vi arrangerer i Norge i 2024 og 2025. Det er viktig at du har tillatelse fra foreldrene dine til å bli med på dette kurset. Alle deltakere på dette kurset får en egen e-post med mer info. 

6. Dans (1,5 time lørdag/ 45 min. søndag): Liker du å danse, bør du bli med på dette kurset. Her kommer du til å lære en enkel koreografi og du trenger ikke ha mye danserfaring for å være med. Dansegruppa øver både lørdag og søndag, og dansen fremføres på familiegudstjenesten søndag.

7. Klatring (60 min lørdag):  Er du glad i spenning og en god utfordring? På dette kurset får du testet høydeskrekken og styrken din i fritidsparkens klatrevegg på 14,7 meter. Klatreveggen har flere klatreruter med ulik vanskelighetsgrad. I buldrerommet  får du klatre og øvd deg på klatreteknikk uten sikring. Alle instruktører på klatrekurset har brattkort. Det koster 100 kr for å delta på dette kurset. 

8. Bading (2 timer lørdag, ubegrenset antall): Glad i å bade? På denne aktiviteten kan du få stupe, hoppe, dykke, svømme, skli og leke deg i Fritidsparkens flotte badeanlegg. Badingen foregår under åpningstidene til fritidsparken og det er badevakter til stedet under hele badeoppholdet. Ledere fra festivalen vil i tillegg være stasjoner rundt om i badeanlegget. Det koster 100 kr for å delta. 

9. Turn: Turning er gøy og på dette kurset kan du få utfordre deg selv med ulike øvelser på matte og på trampet. Du trenger ingen erfaring for å delta her. Vi lover god stemning, gode utfordringer og masse turnglede!

Overnatting

På festivalen overnatter vi sammen i Skien Fritidspark. Det blir et skikkelig madrasskalas! Hallen deles inn i ulike sovesoner med gater mellom sonene, slik at både tweens og ledere kommer lett til og fra soveplassen sin. Tweensa sover sammen med sine grupper og gruppeledere. Det vil være våken nattevakt i hallen gjennom hele natten. De som ønsker å sove hjemme kan gjøre det, men vi håper samtidig at flest mulig blir med på overnatting i hallen!

Mat

Matservering må gjøres enkel når det er flere hundre munner som skal mettes. Maten er derfor enkel og barnevennlig, og vi håper dere har forståelse for dette. Det blir servert mellommåltider både lørdag og søndag bestående av frukt og kake. Lørdag kveld blir det pizzafest. Nattmat og frokost består av ferdigsmurte brødskiver, melk og vann. Vi tar hensyn til nøtte-, laktose – og glutenallergi, og dette blir plassert på et eget bord og bemannet med en voksen.  Spørsmål rundt allergier kan rettes til post@sginfo.no

Kiosk

Det vil være åpen kiosk lørdag og søndag med salg av ulike kioskvarer. Ved ankomst og registrering på festivalen får alle deltakerne et festivalarmbånd. På dette armbåndet er det mulig å sette inn lommepenger og betale i kiosken vi har på festivalen. Det er også mulig å benytte kort og vipps, men siden det er få barn som har vipps eller kort, har vi har vi denne løsningen. Med penger på armbåndet slipper barna å passe på lommeboka si! 

Alle deltakere vil i forkant av festivalen motta en e-post med link for å sette inn penger på barnets armbånd. Maksbeløp for lommepenger på festivalarmbåndet er satt til 250 kr.

Familiegudstjeneste og festivalkafè

Som avslutning på festivalen, inviterer vi alle til familiegudstjeneste i fritidsparken søndag kl.12.00.
På gudstjenesten vil festivalkoret synge, dansegruppa danse, i tillegg til lek, drama, film og andakt av Linda A. Johansen. Vi håper mange menigheter vil komme til fritidsparken denne søndagen. 

Før gudstjenesten, fra kl.11.00 blir det åpen festivalkafè for alle med salg av saft, kaffe, kaker og vafler.